Cart0
Ukupno:0,00 KM
Vaša korpa je prazna!

Jačanje ponude, novi proizvodi i nove poslovnice su recept za dobar uspjeh

subota, 02 April 2016 16:27;

Protekla godina za kompaniju KM Trade je bila veoma uspješna. Potpisani su ugovori za isporuku posebne opreme, municije i uniformi za policiju. Također u 2017. godini maloprodajni objekat u Sarajevu, poslovnica u SCC-u, postaje Premium Store proizvođača 5.11 Tactical.

U 2017. godini nastavili smo uspješnu saradnju sa svjetski renomiranim proizvođačem oružja FN Herstal, te smo pored toga postali ovlašteni zastupnik za mnoge brendove koji su renomirani proizvođač lovačkog, sportskog naoružanja i opreme. 

Osim uspješnih poslova, godina je završena i investicijama, odnosno renoviran je kancelarijski ured kao i showroom, veličine 1.000m2, gdje je izložena policijska, vojna i zaštitna oprema. Također su otvoreni, novi maloprodajni objekti u Zenici, Travniku, Cazinu, što ukupno broji 16 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini. Za svaku pohvalu, zar ne?!
Bitno je napomenuti da su se objekti locirani u gradovima, poput Kaknja, Gračanice, Tuzle i Bihaća proširili i renovirali prema najmodernijim i najsavršenijim metodama.
KM Trade d.o.o. će i dalje nastaviti da otvara, obnavlja te usavršava svoje maloprodajne objekte širom Bosne i Hercegovine i kao takva, naša kompanija zasigurno može parirati mnogim vodećim kompanijama širom Evrope, pa i šire. 

Kao i svake godine, predstavnici KM Trade d.o.o. posjetili su i svjetski poznati sajam u Las Vegasu, SHOT-SHOW 2018, koji je održan od 23-26 Januara 2018. godine, gdje je dogovorena saradnja sa proizvođačima robe, te će naš asortiman zasigurno biti još bogatiji i raznovrsniji.

Također u Nurnbergu, početkom marta, KM Trade predstavnici će biće prisutni na sajmu IWA Messe, najvećem evropskom sajamu oružja i opreme, te se nadaju novim poslovnim uspjesima koji će obilježiti 2018 godinu.

Kompanija KM Trade registrovana je 1999. godine u Visokom. Izvrsnim menadžmentom i poslovnim potezima firma sada posjeduje 16 maloprodajnih objekata u BiH, te ima najrasprostranjeniju maloprodajnu mrežu u BiH, a u skoroj budućnosti svakako planira otvaranje još objekata.

Uz prodajne kapacitete, kompanija posjeduje specijalizirani servis za popravke, održavanje i “tuning” oružja te instalaciju dodatne opreme sa više od 100.000 zadovoljnih korisnika u dosadašnjem radu.

Asortiman KM Trade d.o.o. obuhvata sve vrste civilnog, sportskog, lovačkog te službenog naoružanja i municije, optičkih, laserskih i elektronskih sistema za nišanjenje i gađanje, balističke i zaštitne opreme, opreme za deminiranje i otklanjenje NUS, detektorskih sistema za otkrivanje eksploziva, narkotika i bojnih otrova, alpinističke i ronilačke opreme za specijalne agencije i institucije, svih vrsta svjetiljki i reflektora kako za taktičke, tako i za službene i civilne namjene, službenih pasa i opreme, taktičke i službene odjeće i opreme, proizvoda od balističkih materijala, kože i specijalnih tkanina za službene namjene, torbi i ruksaka, vezenih, tkanih i metalnih oznaka, bombnih odijela i opreme za zaštitu od eksplozije, specijalne opreme za opremanje strijeljačkih poligona i sala, lovačkih odijela i odjeće, streličarstva, AirSoft-a i AirSoft opreme.