Cart0
Ukupno:0,00 KM
Vaša korpa je prazna!

CYTAC

utorak, 28 Mart 2017 16:19;

Firma Cytac Technology Limited je osnovana  2008 godine u gradu Shenzhen.
Cytac Technology Limited je usmjerena na istraživanje i razvoj međunarodne policije i taktičkih proizvoda na tržištu. Kao jedan od profesionalnih dobavljača taktičkih proizvoda za civilnu i policijsku upotrebu u Kini, Cytac kombinira globalnu tehničku ekspertizu s domaćim materijalima i radnom snagom kako bi na međunarodnom tržištu isporučio veliku količinu vrhunskih taktičkih proizvoda. Cytac Technology Limited pruža niz proizvoda za civilnu i policijsku upotrebu, uključujući polimerske i najlonske futrole, sigurnosne pojaseve, platforme nogu, pištolj brave, setove za čišćenje, i još mnogo toga.

Nakon šest godina doživljavanja uspona i padova tržišta, Cytac je dosegao dosljedan ukupni rast i nedavno je doživio porast prodaje na europskim i južnoameričkim tržištima. Postizanje ravnoteže između kvalitete i priuštivosti, Cytac je postavio standard za kineske dobavljače. Od agencija za provođenja zakona i vojske do vladinih službenika i civila, Cytac proizvodi i dalje pružaju vjernu uslugu širom svijeta. U Brazilu, Cytac je čak imao privilegiju da bude dobavljač bataljonu predsjedničke garde.

Kineska poslovica kaže: "Kamenje iz drugih brda može poslužiti za poliranje žada" i "Nezadovoljstvo je točkić koji pokreće ljude naprijed". Potaknuti duhom stalnih inovacija, poboljšanja i probitaka, Cytacovi se neprestano nastoje prilagoditi najnovijim tehnološkim standardima na taktičkom tržištu, što ga čini nositeljem standarda među malim ali sve većim brojem kineskih dobavljača.

"Topli dom u Shenzhenu za svakog zaposlenika" - svaki put kad kupite proizvod Cytaca, pomoći ćete, djelomično, unaprijediti taj cilj. Kroz korporativne vrijednosti integriteta, predanosti, suradnje, napretka i stvaranja dobitnih rezultata, mi u Cytacu nastojimo održati život pun vitalnosti, osigurati miran svijet i unaprijediti ljudsku sreću. Radujemo se suradnji s našim partnerima u Kini i inozemstvu kako bismo stvorili bolju sutra!

Također vam predstavljamo vrlo zanimljiv video spot koji je kompanija Cytac Technology Limited nedavno objavila.

Video možete pogledati na sledećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=JI_bs4WQ4nE