Cart0
Ukupno:0,00 KM
Vaša korpa je prazna!

Uslovi kupovine

KAKO NARUČITI?
Odjel prodaje za fizička, pravna lica, institucije i agencije naše kompanije prihvata sve vaše pismene narudžbe upućene e-mailom ili faksom ili narudžbe putem online shop-a. 
Vaše pismene narudžbe trebaju sadržati tačan opis i oznaku proizvoda te količinu, dok za sva pojašnjenja ili/i informacije oko samih proizvoda možete telefonski kontaktirati našu veleprodaju na 033/774 943, 060/315 377 1, odnosno pismeno na fax 033/774 944 ili e-mailom na : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Minimalan iznos narudžbe nije određen. Troškovi poštarine za pošiljke težine do 10kg za bilo koje područje gdje u BiH, iznose 9,00KM. Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno kuriru prilikom primopredaje pošiljke. Takođe svojim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost uvida u pošiljku prije plaćanja, kako bi se uvjerili u istovjetnost svoje narudžbe. 

PRODAJNE KVOTE/CIJENE
Osim ako nije drugačije navedeno, sve cijene koje kupci dobiju iz kompanije KM Trade d.o.o. su maloprodajne, bez sa uračunatim PDV-om. Primarni paritet za sve proizvode je FCO Sarajevo, skladište kupca dok je na zahtjev kupca moguća isporuka na bilo kojoj lokaciji unutar BiH. Za narudžbe s iznosom većim od 300,00 KM, troškovi poštarine su GRATIS te se pošiljka dostavlja na adresu kupca u našem aranžmanu. 
Prodavac zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave u skladu s tržišnim i drugim ekonomskim kriterijima.

POPUSTI
Za sve narudžbe pravnih i fizičkih lica odobravamo prodajni rabat, u ovisnosti od ukupnog iznosa narudžbe, na temelju posebne odluke direktora.

NAČIN PLAĆANJA
Pravna lica svoja plaćanja mogu vršiti bankovnim transferom ili kartično. Pojedinačni uslovi plaćanja, dinamika i rokovi isplate se određuju zasebno za svakog kupca shodno ukupnoj vrijednosti i vrsti robe.
Fizička lica svoja plaćanja mogu vršiti lično gotovinski ili kartično. Kupovina na odgođeno plaćanje je moguća kupcima koji posjeduju UniCredit Shopping karticu.

TRANSPORT
Rok isporuke za uskladištenu robu je 24 sata od momenta potvrde narudžbe. Za narudžbe fizičkih lica putem online shop-a ili pismenim putem, rok isporuke je unutar 24h od dana narudžbe, odnosno dostava se vrši sljedeći radni dan. Dostava za pojedine gradove u BiH se vrši prema dole navedenoj tabeli. Proizvodi iz asortimana koji nisu posebno izdvojeni se isporučuju u roku od 21 (dvadesetijedan) dan od datuma potvrde narudžbe. Za naoružanje te druge proizvode s posebnim režimom uvoza, rok isporuke se određuje posebno, na temelju vremena potrebnog za obnašanje propisanih dozvola za uvoz te prirodom opreme (proizvoda) koji se uvoze.

 

 

  Grad dani kojima se vrši isporuka za navedene gradove
1 B.Grahovo       četvrtak  
2 Berkovići   utorak   četvrtak  
3 Bužim ponedjeljak   srijeda   petak
4 Drvar   utorak     petak
5 Gacko ponedjeljak   srijeda   petak
6 Glamoč   utorak      
7 Jablanica ponedjeljak   srijeda   petak
8 Kneževo       četvrtak  
9 Konjic ponedjeljak   srijeda   petak
10 Kupres ponedjeljak   srijeda   petak
11 Neum   utorak   četvrtak  
12 Nevesinje ponedjeljak   srijeda   petak
13 Olovo ponedjeljak   srijeda   petak
14 Prozor ponedjeljak   srijeda   petak
15 Ribnik         petak
16 Rudo ponedjeljak       petak
17 Teočak ponedeljak   srijeda   petak
18 Skelani ponedjeljak     četvrtak  

 

DOKUMENTACIJA
Pri kupovini naoružanja i municije te svih drugih proizvoda s “Liste proizvoda dvojne namjene MVTEO BiH”, kupac je dužan prodavcu prezentirati slijedeće dokumente:

•    Važeće odobrenje/rješenje za nabavku vatrenog oružja ili municije.
•     Ličnu kartu

RESTRIKCIJE
Bilo koje automatsko naoružanje kalibra do 12,7 mm, specijalne snajperske puške i puške velikog dometa, less lethal punjenja i uređaji za ispaljenje i primjenu, municija, eksplozivna sredstva i uređaji, reagensi i druga biohemijska sredstva za krim-tehničku obradu i vještačenje, radio i goniometrijska sredstva i drugi, slični proizvodi mogu biti isporučeni samo i isključivo državnim agencijama, ministarstvima i drugim institucijama zakonski ovlaštenim za provođenje zakona što uključuje MUP, Graničnu policiju, Državnu agenciju za istrage i zaštitu kao i privatne agencije koje su zakonski ovlaštene za posjedovanje takve opreme na temelju validnog odobrenja nadležne institucije.

Prodaja navedenog fizičkim licima (civilima) nije moguća.

Zadnji put ažurirano u četvrtak, 25 Januar 2018 16:11